Добре дошли!

Aко очаквате лукс – мястото не е за Вас, но ако бихте искали да се потопите в романтичната атмосфера на миналите времена и искате да се почувствате като на гости на баба  -ще оцените по достойнство това място.

Семеен Хотел-Ресторант Маламовата къща – Гоце Делчев:
Семеен Хотел-Ресторант Маламовата къща се намира в автентична къща със запазена архитектура, реконструирана през 1994 година. Разположена е в центъра на Гоце Делчев. Хотелът разполага с 10 двойни стаи със санитарен възел, климатик, телевизор и интернет. На разположение на гостите са механа- ресторант с 80 места..

Местоположение:
В центъра на Гоце Делчев, в непосредствена близост до Историческия музей на града, ще откриете двузвездният Семеен Хотел-Ресторант Маламовата къща.

Стаи:
По време на престоя си в Семеен Хотел-Ресторант Маламовата къща гостите ще бъдат настанени в общо 10 двойни стаи с легла персон и половина. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, кликматик телефон, интернет, радио.

Град Гоце Делчев:
Град Гоце Делчев е разположен е в югозападната част на България, в югоизточното подножие на Среден Пирин. През него протичат Неврокопска и Делчевска река, на изток землището му се ограничава до р. Места. Гранични с общините Хаджидимово, Гърмен, Банско и Сандански. Разположен е край главната пътна артерия София – Благоевград – Разлог – Драма, на 100 км. От Егейско море, на 103 км югоизточно от Благоевград и на 200 км южно от гр. София. Асфалтирани пътища свързват града на изток с Тракийската низина и на запад с Струмската долина. Град Гоце Делчев е изходен пункт за Южен Пирин. На 17км от града се намира курортната местнос Попови ливади – 1430м надморска височина. От тук минава и международния планински маршрут Е4 /Пиринеите – Пелопонес/.