sliderdvoratrapezariyaspalnya1spalnya2spalnya3kolaj2

Добре дошли!

    • Само на 5 км преди Троянския манастир, в сърцето на Стара планина в подножието на самия национален парк „Централен Балкан“ гостоприемно Ви очаква вила Ливадето. Идеалното място да се отпуснете и усетите духа на Балкана.
    • Насладете се на чара и непреходността на местните обичаи, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравимата атмосфера на Троянския балкан. В къща за гости Ливадето сме се постарали да осигурим всичко необходимо за Вашата комфортна почивка. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, климатици, кабелна телевизия и интернет. На разположение са голяма трапезария с напълно оборудван кухненски бокс (може да ползвате и услугите на няколко фирми, предлагащи кетъринг услуги – българска и китайска кухни, пици, обедно и вечерно меню, аранжировка и т.н.). В широкия двор са обособени паркинг, барбекю, билярд, басейн и детско футболно игрище. Самата вила е оборудвана и с локално парно отопление, хидрофорна система и електрогенератор. Моля вижте нашите цени за наем на вилата!
    • В раздела „Развлечения“ сме показали част от атракциите на региона. Можем да Ви насочим и към много заведения, производители и магазини – нашия край е известен с троянската сливова, керамиката, мебелното производство и туризма.

 

Пожелаваме Ви приятна почивка и бъдете здрави!

Troyan hotels

 

Гостите за нас

Роси, Косьо, Тони, Вики, Живко, Цвети, Митко, Наталия, Емо, Мими, г-н Попов. гр. Варна

Роси, Косьо, Тони, Вики, Живко, Цвети, Митко, Наталия, Емо, Мими, г-н Попов. гр. Варна
- 04.05.2014

Добро утро! Защо добро утро ли? Защото е много приятно след...

Силвия, Грета, Иракли. гр. Варна

Силвия, Грета, Иракли. гр. Варна
- 06.01.2012

Страхотна вила с още по-страхотни стопани! Топла и уютна...

Таня

Таня
- 04.03.2011

Тук сме за втори път. Изкарахме пак много добре и със сигурност...

Ние сме тук

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация