За нас

Къщата се намира в централната част на града, в близост до историческия мост „Първа пушка“. Къщата е туристически обект от 2000 г. в нея са намерили уют и спокойствие хиляди туристи от цял свят. На разположение на гостите са две двойни стаи, една тройна, механа с камина, както и кът за отдих на двора с барбекю. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, просторни и чисти, обзаведени с мебели от естествени материали. В Бончова къща, ще намерите домашен уют, чистота и топлина (къщата е климатизирана с локално парно отопление). В Бончова къща може да си поръчате вкусна, домашна закуска и вечеря. На разположение на гостите е паркинг в двора на къщата. Добре дошли са и гости с домашни любимци.

12 comments on “За нас

  1. Nidal Shaban каза:

    Госто приемството е основният знак на тази къщо

  2. Стефан Чернаев каза:

    Петима посрещнахме новата 2016 г. тук. „НЕ ХОДЕТЕ“ ТАМ! Защото ще се пръснете от ядене, приготвено от вкусно, по-вкусно, защото ще спите на чисти и удобни легла с меки завивки в уютни и тихи стаи, защото можете да се къпете по всяко време в снежнобели вани, защото можете да си приказвате със собственичката, когато пожелаете и на всякакви теми, защото …
    Възхитени и признателни – Радка, Буба, Лили, Жоро и Стефан
    До нови срещи, Анелия!

  3. Stefan Chernaev каза:

    Петима посрещнахме новата 2016 г. тук. „НЕ ХОДЕТЕ” ТАМ! Защото ще се пръснете от ядене, приготвено от вкусно, по-вкусно, защото ще спите в чисти и уютни стаи на удобни легла с меки и топли завивки, защото ще се къпете, когато пожелаете в снежнобели вани, защото ще можете да си разговаряте със собственичката на различни теми, защото …
    Възхитени и признателни – Радка, Буба, Лили, Жоро и Стефан
    До нови срещи, Анелия!

  4. Богдан Стоянов каза:

    Къщата е уютна и в близост до всички забележителни обекти на Копривщица. Стопаните са прекрасни – отзивчиви, любезни. Закуските, които приготвят са отлични. Дворът на къщата се използва за паркинг. Стаите и сервизните помещения са чисти и удобни. Банята е с вана. От терасата има великолепен изглед към старите къщи и планинските ридове.
    Напускаме къщата с благодарност към стопаните и с пожелание да се върнем отново тук!

  5. Елена Иванова каза:

    Вчера се върнах от там, заредена със спокойствие, хармония, дух, уют и красота. И сладка приказка, и вкусна закуска. Усетих това място със сърцето си. Срещнах едно човешко, българско гостоприемство от слънчевата Анелия! Благодаря, и дано някой ден пак се срещнем!

  6. Елена Иванова каза:

    Вчера се върнах от там, заредена със спокойствие, хармония, дух, уют и красота. И сладка приказка, и вкусна домашна закуска. Усетих това място със сърцето си. Благодаря, слънчева Анелия, за милото и човешко, българско гостоприемство! И дано животът ни срещне пак!

  7. Даниела каза:

    Посетихме любезните домакини в началото на юли 2017 г. Къщата бе уютна, стаята бе чиста и удобна, а домакините бяха мили и гостоприемни. Отидохме за една нощувка, а останахме три.
    Благодаря Ви, за гостоприемството и истинската домашна храна с която ни нагостихте.
    Ще Ви посетим отново, надявам се скоро.

  8. votan1979 каза:

    Прекрасна локация, красива, чиста и удобна къща, а за гостоприемството на домакините се носят легенди!
    Планираме следващата година пак да гостуваме!

  9. Поля каза:

    Страхотни домакини,много любезни.А домашната закуска е много вкусна.Стаите са добри-имат си всичко необходимо.Ще дойдем отново много скоро.

  10. Силвия каза:

    Ходили сме там 4 пъти и имаме резервация за идния месец. Прекрасни и гостоприемни хора и много приятна обстановка, а за закуските нямам думи… Всичко е много хубаво и отпускащо.

  11. Радо каза:

    Едно прекрасно местенце , което те зарежда с много положителни емоции , топлина и уют. Благодарим сърдечно на домакините и до нови срещи . 🙂

  12. Деси Балканска каза:

    Много чисто, уютно и приятно място, в което без колебание бихме се върнали. Любезни домакини, които те карат да се чувстваш като у дома. И вкусна закуска, след която си облизваш пръстите. Благодарим за гостоприемството!

Вашият коментар